Event - Eindhoven Maker Faire

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Op de Eindhoven Maker Faire zie je de beste en leukste creaties en uitvindingen! Ontdek de slimste elektronica, bouw een raceauto bij Nerdy Derby, leer coderen, energie opwekken, robots bouwen of 3D-printen. Laat je verrassen door de slimme, handige, duurzame oplossingen die de Makers op de Eindhoven Maker Faire aan je tonen!

Koop van tevoren kaarten voor dit evenement. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de leeftijd. Tickets voor volwassen kosten €12,50, voor jongeren van 6 t/m 23 jaar kost het €5,- en voor kinderen onder de 6 jaar is er gratis toegang.

Informatie

Over dit evenement

De Maker Faire staat voor het zichtbaar maken en versterken van een groeiend ecosysteem van cultuur, technologie, educatie en ondernemerschap. Tijdens het tweedaagse festival bieden ze een podium aan creatievelingen, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, ingenieurs, ontwikkelaars, architecten, game-designers, modeontwerper studenten en hobbyisten, om hun projecten te presenteren. Al deze enthousiaste makers komen naar de Maker Faire om te laten zien wat ze maken en om bevindingen te delen met het publiek.

Techniekpodium Almere

De zorg, de bouw, administratie, media… Er is eigenlijk geen beroep te bedenken waar techniek geen rol speelt....

Lees meer

Beroepensafari Zwolle

Van 8 t/m 10 november 2022 organiseert Sterk Techniekonderwijs Zwolle de Beroepensafari. Tijdens de Beroepensafari maken vmbo leerlingen...

Lees meer

Techniek Tastbaar Lelystad

Op 4 november vindt de eerste Techniek Tastbaar Lelystad plaats bij Porteum. Het open evenement dat al jaren...

Lees meer