Event - Dag van de Techniek Tilburg

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Op De Dag van de Techniek kun je kennis maken met alles rondom techniek. Van leuke beroepen tot interessante weetjes. Het is speciaal bedoeld voor iedereen die techniek ook zo fantastisch vindt!

Door techniek kan je alles! Bij het uitvinden van alle dingen gebruiken we techniek. Dat geldt voor de spullen die je zelf hebt, zoals je smartphone, iPad en kleren. Maar bijvoorbeeld ook voor het maken van huizen, stoplichten, auto’s, vliegtuigen en zwemparadijzen. Het bestaat allemaal omdat er mensen zijn die van techniek hun beroep hebben gemaakt. Wil jij later ook werken in een technisch beroep?

Het evenement vindt plaats op het terrein van Opleidingsbedrijf Bouwmensen Tilburg, op Stappegoorweg 190 te Tilburg. Hier bevindt zich een inspiratieplein waar diverse bedrijven zich presenteren, workshops geven en presentaties geven.

Informatie

  • 10 juni 2023
  • Tilburg
  • Georganiseerd door: Lokale bedrijven in en rondom Tilburg
  • Voor iedereen die techniek interessant vindt
  • Meer info en aanmelden

Over het evenement

De dag van de Techniek Tilburg wordt georganiseerd door lokale bedrijven in en rondom Tilburg. Deze dag willen wij graag zo veel mogelijk mensen laten weten hoe tof de techniek is, en hoe belangrijk het is voor het dagelijkse leven. Op de website vertellen de bedrijven wat zij doen, wat hun bijdrage is aan de dag van de techniek en wat hun goal is om mee te doen aan deze dag

PET Gooi en Vechtstreek

Op wereldreis door techniek! Dit jaar wordt er tijdens dit PET event een link gelegd met de Dutch...

Lees meer

PET Amstel en Venen

Metsel een muurtje, vlieg met een drone, wissel een autowiel en installeer een warmtepomp! Onder leiding van lokale...

Lees meer

PET IJmond

Het Promotie evenement Techniek (PET) in de IJmond vindt plaats tijdens de Techport Technologie week. Techport is het...

Lees meer