Event - Career Days Noordwest

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

De Career Days is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd in verschillende regio’s in Nederland. Leerlingen uit vmbo 3, havo 4 en vwo 5 maken kennis met technologie en de bedrijven daarachter. 

De leerlingen uit de bovenbouw hebben, gezien hun profielkeuze, al interesse in bèta en techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: Ervaren!

Havo- en vwo-scholieren uit Noord-Holland kunnen deelnemen aan Career Day Noordwest. De komende editie is op 8 en 9 maart 2023. Locatie is InHolland in Alkmaar. Is jouw school aangesloten bij Technasium, Bètapartners of Jet-Net? Dan kun je met jouw leerlingen deelnemen aan de Career Day Noordwest.

Informatie

  • 08 maart 2023 & 09 maart 2023
  • Alkmaar
  • Georganiseerd door: Bètapartners, Jet-Net
  • Vmbo 3, havo 4 en vwo 5 leerlingen
  • Gratis
  • Voor meer informatie mail je naar Erik de Mink.

    Stuur een mail

Deelnemende bedrijven en organisaties

De volgende bedrijven en organisaties geven een of meer contextrijke workshops: UvA, VU, InHolland, Waternet, Rijkswaterstaat, IBM, Tata Steel, Abbott, Microsoft, SMC, KLM, Antennebureau, Alliander.

STEAM Café

Het STEAM Café is een online bijeenkomst waar ze jou een verhaal brengen uit de wereld van Wetenschap...

Lees meer

Makersfestival

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan naar het Makersfestival Zwolle...

Lees meer

VMBO-MBO conferentie

De zesde conferentie Techniek & Technologie ontmoet beroepsonderwijs, dat is pas STERK! Vmbo en mbo samen op 1...

Lees meer