Event - Career Day On Tour in Overijssel

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Leerlingen van Twentse bezoeken op dinsdag 11 en donderdag 13 oktober bedrijven tijdens de Careerday-on-Tour. Tijdens de twee bedrijfsbezoeken krijgen de jongeren uit bovenbouw vmbo, havo en vwo, een goed beeld van beroepen rond techniek en technologie.

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij de leerlingen twee bedrijven bezoeken wordt uitgevoerd in samenwerking met Techniekpact Twente en is bedoeld om jongeren die al interesse hebben voor techniek te motiveren voor een technische studie. Jongeren zijn enthousiast over de mogelijkheid om eens achter de deuren van de bedrijven te kijken en in veel gevallen ook een zelf even de handen uit de mouwen te steken.

Informatie

Vragen?

Heb je vragen over dit aanbod, wil je als bedrijf graag meedoen met deze activiteit of wil je een evenement als dit ook in jouw regio opstarten? Neem dan contact op met Ivo Solinger (regiocoördinator Jet-Net & TechNet): 06-40615800 of i.solinger@jet-net.nl.

Techniekpodium Almere

De zorg, de bouw, administratie, media… Er is eigenlijk geen beroep te bedenken waar techniek geen rol speelt....

Lees meer

Beroepensafari Zwolle

Van 8 t/m 10 november 2022 organiseert Sterk Techniekonderwijs Zwolle de Beroepensafari. Tijdens de Beroepensafari maken vmbo leerlingen...

Lees meer

Techniek Tastbaar Lelystad

Op 4 november vindt de eerste Techniek Tastbaar Lelystad plaats bij Porteum. Het open evenement dat al jaren...

Lees meer