• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Webinar Workshop Bèta&TechMentality

  28 januari, 2021 18 februari, 2021

  Wat: online workshop Bèta&TechMentality
  Duur: 90 minuten

  Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken. Dankzij onderzoek weten we dat er vijf bètatypes zijn. Als je inzicht hebt in wat deze verschillende typen jongeren drijft en motiveert, kun je daarop inspelen bij het enthousiasmeren voor techniek. Het Bèta&TechMentality model biedt daarvoor volop praktische handvatten.

  Met deze workshop ja je meteen de diepte in met het Bèta&TechMentality model. Dit is een interactief webinar waarin je veel aan de slag gaat en waarbij je de opgedane inzichten gaat vertalen naar jullie eigen praktijk. Meld je aan via deze link.

  Datum  Tijd
  do 28 jan 15:30 – 17:00
  do 18 febr 15:30 – 17:00

   

  Meer informatie over de verschillende webinars die we geven over het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek, vind je hier.

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Drie tips voor een goed georganiseerd technieklokaal

  Dus jouw school heeft een compleet nieuw ingericht technieklokaal? Te gek, daar valt voor leerlingen veel te beleven...

  Lees meer

  Drie tips voor het inrichten van een technieklokaal

  Dus jouw school krijgt een technieklokaal? Fantastisch, daar gaan de leerlingen veel plezier aan beleven! Maar hoe zorg...

  Lees meer

  Een technieklokaal opzetten op jouw basisschool? Drie tips voor de beste aanpak

  Wetenschap en technologie (W&T) krijgt steeds meer aandacht in het basisonderwijs. Sommige basisscholen denken daarom na over een...

  Lees meer