• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Webinar: Uitwisseling met collega’s van andere scholen: Hoe geef jij W&T-onderwijs vorm?

  9 juni, 2021

  Wil je binnenkort beginnen met het geven van wetenschap- en techniekonderwijs? Of zoek je inspiratie en handvatten om Wetenschap & Technologie (W&T) zo leuk en goed mogelijk te geven? Volg dan een webinar speciaal voor leerkrachten, schoolleiders en iedereen die een goede start wil maken met W&T in het basisonderwijs. In slechts 45 minuten tijd krijg je inspiratie om je W&T-onderwijs een mooie impuls te geven. Het webinar is kosteloos.

  Datum en tijd: Woensdag 9 juni 2021, 15.00-16.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
  Voor wie:  Schoolleiders, leerkrachten, W&T-coördinatoren en leden W&T-werkgroepen (werkzaam in het primair onderwijs) die deelgenomen hebben aan eerdere webinars over visie en/of invulling van W&T-onderwijs.

  Onderwerpen: 

  • Je wisselt met andere deelnemers uit welke vragen, ervaringen of ideeën er leven rond W&T-onderwijs, onder leiding van trainers van Jet-Net & TechNet.
  • In twee gespreksrondes maak je kennis met andere deelnemers en ga je met elkaar in gesprek over een aantal (nog vast te stellen) thema’s naar keuze.
  • Je ervaart hoe Jet-Net & TechNet jou en jouw school kan ondersteunen.
  • Je weet beter wat mogelijke vervolgstappen zijn voor jouw school rond het organiseren van W&T-onderwijs of de invulling daarvan.

  Kosteloos
  Deelname aan het webinar is kosteloos en laagdrempelig. Het blijft niet bij luisteren alleen: je kan ook direct via de chat vragen stellen. Tijdens het webinar word je als deelnemer gestimuleerd om na te denken over je eigen praktijk. Na afloop ontvang je bovendien documentatie, tools en praktische voorbeelden die in het webinar aan de orde kwamen. Zo is elk webinar een interactieve en leerzame ervaring waar je écht wat aan hebt.

  Aanmelden

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Whitepaper ‘Bedrijfsbezoeken, doe het goed of doe het niet’

  De whitepaper ‘Bedrijfsbezoeken, doe het goed of doe het niet’, staat vol met tips voor bedrijfsbezoeken om het...

  Lees meer

  Praktische tips voor beeld- en taalgebruik bij techniekpromotie

  De wereld van techniek is spannend, veelomvattend en maatschappelijk relevant. Maar het beeld dat jongeren van techniek hebben...

  Lees meer

  Bedrijfsbezoek voorbereiden

  Kinderen steken het meeste op als ze zelf op verkenning uit kunnen of kunnen experimenteren. Wanneer je aan...

  Lees meer