• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Webinar Introductiesessie Bèta&TechMentality en 7 werelden

  18 januari, 2021 16 februari, 2021 4 maart, 2021

  Wat: online introductiesessie Bèta&TechMentality en 7 werelden
  Duur: 20 minuten

  Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken. Dankzij onderzoek weten we dat er vijf bètatypes zijn. Als je inzicht hebt in wat deze verschillende typen jongeren drijft en motiveert, kun je daarop inspelen bij het enthousiasmeren voor techniek. Het Bèta&TechMentality model biedt daarvoor volop praktische handvatten. Met de 7 werelden van techniek kun je jongeren op een aansprekende manier de verscheidenheid van techniek en technologie laten zien.

  In de introductiesessie maak je op een leuke manier kennis met het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek. Met deze informatie kun je onderzoeken of deze modellen voor jullie  interessant zijn en wie hier nog meer bij betrokken kunnen worden. Meld je aan via deze link.

  Datum  Tijd
  di 16 febr 08:15 – 08:35
  do 4 maart 13:00 – 13:20

   

  Meer informatie over de verschillende webinars die we geven over het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek, vind je hier.

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Drie tips voor een goed georganiseerd technieklokaal

  Dus jouw school heeft een compleet nieuw ingericht technieklokaal? Te gek, daar valt voor leerlingen veel te beleven...

  Lees meer

  Drie tips voor het inrichten van een technieklokaal

  Dus jouw school krijgt een technieklokaal? Fantastisch, daar gaan de leerlingen veel plezier aan beleven! Maar hoe zorg...

  Lees meer

  Een technieklokaal opzetten op jouw basisschool? Drie tips voor de beste aanpak

  Wetenschap en technologie (W&T) krijgt steeds meer aandacht in het basisonderwijs. Sommige basisscholen denken daarom na over een...

  Lees meer