• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Webinar voor docenten: Expeditie 7 werelden van techniek

  18 mei, 2021

  Expeditie 7 werelden van techniek is een digitaal platform voor leerlingen uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Op dit platform kunnen zij de 7 werelden van techniek onderzoeken, ontdekken en ervaren. Een mooie aanvulling op het LOB-programma van jouw school! Met de Expeditie haal je de beroepspraktijk je klaslokaal binnen. Zo enthousiasmeer je leerlingen in de klas voor technologie. Ook maken ze kennis met wie er in deze sector werken en krijgen ze inzicht in wat zij er zelf mee kunnen.

  Om docenten, LOB-coördinatoren en decanen te helpen bij het effectief inzetten van de Expeditie in hun onderwijs en LOB-activiteiten, organiseert Jet-Net & TechNet een webinar. In deze korte sessie van zo’n 45 minuten, maak je kennis met de 7 werelden van techniek, de Expeditie en hoe je dit eenvoudig kunt toepassen in een van je lessen.

  Datum   Tijd
  Dinsdag 18 mei 16.00 – 16:45 uur

  Wat: webinar Expeditie 7 werelden van techniek
  Duur: 45 minuten
  Voor wie: docenten, LOB-coördinatoren en decanen van bovenbouw vmbo, havo en vwo, die reeds bekend zijn met de 7 werelden van techniek en die meer uitleg willen over de specifieke toepassing van de Expeditie 7 werelden van techniek.

  Klik op onderstaande button ‘Toon formulier’ om je aan te melden

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Verhalen uit de praktijk

  Een idee krijgen van hoe een bedrijfsbezoek of gastles precies in zijn werk gaat? Lees dan deze twee...

  Lees meer

  W&T-onderwijs: leren van andere scholen

  Hoe doen anderen het? In deze video’s vertellen leerkrachten, directieleden en techniekcoördinatoren enthousiast hoe zij van W&T-onderwijs op...

  Lees meer

  Gastlessen in jouw klas

  Jet-Net & TechNet biedt verschillende uitgewerkte lessen aan over diverse W&T-onderwerpen, gebaseerd op de principes van Onderzoekend &...

  Lees meer