• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Online regionale Meet Ups voor MKB: maak verbinding met scholen

  1 december, 2020 2 december, 2020 9 december, 2020 6 januari, 2021 13 januari, 2021

  Wat: online Meet Ups voor MKB
  Duur: 60 minuten tot 90 minuten

  In november, december en januari organiseert Jet-Net & Technet een aantal online Meet Ups om MKB-bedrijven te helpen de verbinding met scholen in de regio te maken. Deze verbinding is het fundament voor de toekomst van techniek, technologie en ict. Jongeren hebben immers een goed beeld van wat de technische sector inhoudt nodig. Met als doel: meer jongeren die de keuze maken voor een carrière in de technologie.

  De nationale online Meet Up op dinsdag 1 december is een inspiratiesessie die dieper ingaat op mogelijke vormen van samenwerken. De regionale online Meet Ups worden georganiseerd door onze regiocoördinatoren. Zij geven u kennis en expertise over onderwijsactiviteiten, bieden inzicht hoe het regionale netwerk eruit ziet en laten zien welke activiteiten staan gepland. Ook maakt u kennis met andere bedrijven in uw regio.

  Aanmelden

  Benieuwd naar de tips van de regiocoördinatoren en zin om contact te maken met scholen en bedrijven in de regio? Meld je aan via onderstaande links:

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Drie tips voor een goed georganiseerd technieklokaal

  Dus jouw school heeft een compleet nieuw ingericht technieklokaal? Te gek, daar valt voor leerlingen veel te beleven...

  Lees meer

  Drie tips voor het inrichten van een technieklokaal

  Dus jouw school krijgt een technieklokaal? Fantastisch, daar gaan de leerlingen veel plezier aan beleven! Maar hoe zorg...

  Lees meer

  Een technieklokaal opzetten op jouw basisschool? Drie tips voor de beste aanpak

  Wetenschap en technologie (W&T) krijgt steeds meer aandacht in het basisonderwijs. Sommige basisscholen denken daarom na over een...

  Lees meer