• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Game On

  13 juni, 2022 14 juni, 2022

  Op maandag 13 en dinsdag 14 juni 2022 is het Game On in de regio West-Brabant! Game On is techniek & technologie zien, doen en ervaren. 

  In samenwerking met onderwijs, overheid en bedrijfsleven organiseren wij een hybride techniekmanifestatie voor 1.400 leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en 2) in de regio West-Brabant. Dit jaar vindt Game On niet alléén in de klas plaats. Naast een interactieve online voorbereiding kunnen leerlingen weer ‘live’ met techniek en technologie aan de slag. Op de Schaatsbaan in Breda gaan zij maken, bouwen, testen en onderzoeken. Op deze manier promoten wij techniek & technologie bij de medewerkers van de toekomst!

  Voor leerlingen is het een flinke uitdaging om een goed beeld te krijgen van de beroepen- en opleidingsmogelijkheden. Zeker nu! Tijdens De Expeditie 7 werelden van techniek ontdekken zij op een leuke en realistische manier welke wereld van techniek en technologie het beste bij hen past. Meer weten over de 7 werelden van techniek? Klik hier!

  Game On 2021

  Vorig jaar vond Game On plaats in een online omgeving, waarbinnen leerlingen video’s keken, de TechCheck deden en hun eigen festival bouwden met digitale coins. Bekijk de aftermovie van Game On 2021 hier:

  Game On wordt mogelijk gemaakt door:

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Op online bedrijfsbezoek bij Stinis met Niek Roozen

  Hebben jouw leerlingen een idee wat er allemaal komt kijken bij containertransport? In dit online bedrijfsbezoek ontdekt Niek...

  Lees meer

  Tips voor scholen: gastles of bedrijfsbezoek organiseren

  Om ervoor te zorgen dat de activiteit slaagt en jouw leerlingen enthousiast worden voor techniek is een goede...

  Lees meer

  Digitaal lesmateriaal – Online gastles metaal en duurzaamheid

  Hoe duurzaam produceert een metaalbedrijf dat onderdelen maakt voor vrachtwagens, melkrobots en verpakkingsmachines voor koekjes? Hoe wordt zuinig...

  Lees meer