• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Career Days Zuid

  20 september, 2022 21 september, 2022

  Op dinsdag 20 en woensdag 21 september 2022 vinden de Career Days Zuid plaats in het Nexus gebouw van Fontys (op het terrein van de TU Eindhoven). De Career Day is de ideale plek om leerlingen van uw school te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren! We zijn dan ook erg blij dat we dit mooie evenement dit jaar weer fysiek kunnen organiseren voor leerlingen van vmbo 3, havo 4 en vwo 5.

  Wil je als school deelnemen aan dit evenement? Dat kan kosteloos! We hebben het programma verdeeld over vier dagdelen; dinsdagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend en woensdagmiddag. Schrijf je in via dit aanmeldformulier.

  Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact op met Michelle van Breugel of Senna Kouwenhoven via info@i4support.nl of telefonisch via 040-2301334.

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Regionale factsheets: keuze voor techniek op havo & vwo

  Tegenwoordig maken wij in vrijwel alle aspecten van het dagelijkse leven bewust of onbewust gebruik van technologie. Denk...

  Lees meer

  Op online bedrijfsbezoek bij Stinis met Niek Roozen

  Hebben jouw leerlingen een idee wat er allemaal komt kijken bij containertransport? In dit online bedrijfsbezoek ontdekt Niek...

  Lees meer

  Tips voor scholen: gastles of bedrijfsbezoek organiseren

  Om ervoor te zorgen dat de activiteit slaagt en jouw leerlingen enthousiast worden voor techniek is een goede...

  Lees meer