• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Career Day Zuid 2018

  6 November, 2018 t/m 7 November, 2018

  Locatie: TechniekHuys, De Run 4250, 5503 LL te Veldhoven
  Data: 6 en 7 november
  Niveau: 3 vmbo-tl / 4 havo / 5 vwo
  Contactcareerdayzuid2018@gmail.com

  Foto’s 2017

  Leerlingen uit Gelderland, Limburg en Noord-Brabant maken tijdens de Career Day Zuid kennis met de wereld van techniek en technologie en bezoeken verschillende workshops van bedrijven en opleidingen om zelf te bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden of rekenen. De leerlingen ervaren het zelf!

  Programma

  De leerlingen nemen deel aan meerdere workshops van bedrijven in dagdelen van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

  Inschrijving scholen

  Er zijn nog een aantal plekken voor scholen beschikbaar tijdens de Career Day Zuid 2018. Wij adviseren u om zo snel mogelijk een plek voor uw school te reserveren. De plaatsing van scholen gaat op volgorde van inschrijving. U kunt uw klas aanmelden via dit formulier.

  Inschrijving bedrijven

  Er blijven de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ICT. Dankzij de deelname van tientallen verschillende bedrijven zorgen we ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière.

  Deelname aan de Career Day is gratis. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Naast deelname aan deze editie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Jet-Net & TechNet Career Days in Delft en Zwolle.

  Nieuwsgierig naar de Career Day?

  Een terugblik van de Career Day 2017 is hier te vinden. Neem met vragen gerust contact op via careerdayzuid2018@gmail.com

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Tips voor bedrijven: hoe spreek je jongeren aan?

  Wat je ook gaat doen: een gastles of workshop geven, een bedrijfsbezoek organiseren of een online speeddate doen,...

  Lees meer

  Kloosterboer en Pontes Scholengroep: samen jongeren helpen kiezen voor een technische toekomst

  Hoe maak je jongeren enthousiast voor de techniek als bedrijf? Een goede samenwerking tussen scholen en bedrijven is essentieel...

  Lees meer

  “Online kun je álle leerlingen techniek laten zien”

  Samen met zes andere bedrijven werkte chipmachinebouwer ASML mee aan de Expeditie 7 Werelden van Techniek, waarmee leerlingen...

  Lees meer