• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Career Day West vmbo

  15 november, 2018

  Locatie: TU Delft, Sport & Cultuur – Mekelweg 8, 2628 CD Delft
  Datum: 15 november 2018
  Niveau: vmbo-3 tl
  Contactjetnetcareerdaywest@gmail.com

  Aanstaande 15 november 2018 organiseert Jet-Net & TechNet samen met Ha-Tech, Gemeente Delft, TechNet kringen Nieuwe Waterweg Noord en Techforce Rijnmond een speciale vmbo-editie van de Career Day bij de TU Delft. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo-3 tl de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.

  Speciale editie vmbo Career Day

  Jet-Net/TechNet nodigt 250 vmbo-3 tl  leerlingen uit met een technisch profiel. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen.

  Programma

  Tijdens het evenement bezoeken de leerlingen meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

  Deelname als bedrijf

  Om deze leerlingen een gevarieerde indruk van onze sector te laten zien nodigen wij uw organisatie uit om een stand in te vullen met een workshop voor de leerlingen. Er blijven de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ICT. Dankzij uw deelname zorgen we ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière.

  Deelname aan de Career Day is gratis. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Naast deelname aan deze editie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de reguliere Jet-Net & TechNet Career Days in Delft, Zwolle en Eindhoven. Neem met vragen gerust contact op met Renée Prins, via jetnetcareerdaywest@gmail.com

  Informatiebijeenkomst

  Op 4 oktober a.s. organiseren wij op de locatie van de vmbo Career Day een informatiebijeenkomst.

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Multi-STEM: meertaligheid in bètatechnisch onderwijs

  In een eerder gepubliceerd onderzoek van Jet-Net blijkt dat culture achtergrond weldegelijk een rol speelt bij de technische...

  Lees meer

  Monitor Techniekpact: de belangrijkste inzichten voor havo en vwo

  Vorige week verscheen de jaarlijkse update van de Monitor Techniekpact. Deze update geeft ons inzicht in de huidige...

  Lees meer

  Twijfels rondom profiel- en studiekeuze: een onderzoek naar essentiële factoren

  We kunnen er niet omheen: er is een duidelijke afname te zien in de keuze voor techniek. Het...

  Lees meer