• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Career Day West havo/vwo

  13 November, 2018 t/m 14 November, 2018

  Locatie: TU Delft, Sport & Cultuur – Mekelweg 8, 2628 CD Delft
  Data: 13 en 14 november
  Niveau: 4 havo / 5 vwo
  Contactjetnetcareerdaywest@gmail.com
  Foto’s 2017

  Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 vindt de Career Day West plaats bij de TU Delft Sport & Cultuur. Tijdens dit evenement ervaren 1.750 havo 4/vwo 5 leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.

  Programma

  De leerlingen nemen deel aan meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

  Ochtendsessie       
  09.00 uur    Aankomst, groepsindeling
  09.30 uur    1e ronde
  10.00 uur    2e ronde
  10.30 uur    Vrije ronde
  11.00 uur    3e ronde
  11.30 uur    4e ronde
  12.00 uur    Einde

  Middagsessie

  13.00 uur    Aankomst, groepsindeling
  13.30 uur    1e ronde
  14.00 uur    2e ronde
  14.30 uur    Vrije ronde
  15.00 uur    3e ronde
  15.30 uur    4e ronde
  16.00 uur    Einde

  Inschrijving scholen

  De inschrijving voor scholen is inmiddels gesloten. Wel kunt u een bericht sturen als u op de reservelijst geplaatst wilt worden. We kunnen ook bekijken of er ruimte is bij een andere regionale Career Day.

  Inschrijving bedrijven

  Er blijven de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ICT. Dankzij de deelname van tientallen verschillende bedrijven zorgen we ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière.

  Deelname aan de Career Day is gratis. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Naast deelname aan deze editie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Jet-Net & TechNet Career Days in Zwolle en Veldhoven. Neem met vragen gerust contact op via jetnetcareerdaywest@gmail.com

  Nieuwsgierig naar de Career Day?

  Een terugblik van de Career Day 2017 is hier te vinden. Ook zal er een netwerkevenement worden georganiseerd om kennis te maken met de Career Day.

  Contact

  Team Jet-Net & TechNet Career Day West is te bereiken via jetnetcareerdaywest@gmail.com

  Pilot Vmbo Career Day op 15 november

  Op 15 november a.s. organiseren wij voor het eerst een kleinschalige Career Day voor maximaal 250 vmbo-tl-leerlingen. Deze pilot wordt vormgegeven in samenwerking met een aantal TechNet kringen en de Toptechniek in Bedrijf netwerken.

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Twijfels rondom profiel- en studiekeuze: een onderzoek naar essentiële factoren

  We kunnen er niet omheen: er is een duidelijke afname te zien in de keuze voor techniek. Het...

  Lees meer

  Handout: doorgaande leerlijn W&T met de 7 werelden van techniek

  De provincie Gelderland heeft alle Gelderse basisscholen de afgelopen tijd ondersteund bij de implementatie van hun Wetenschap en...

  Lees meer

  Factsheets: jongeren en profielkeuze bètatechniek

  Hoe kijken jongeren naar hun profielkeuze en bètatechniek op school? In opdracht van Jet-Net deed Motivaction onderzoek naar...

  Lees meer