• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  GECANCELD: Career Day Oost 2021

  UPDATE: Helaas gaan de Career Days LIVE niet door in verband met nieuwe coronamaatregelen. Wel hebben we een mooi alternatief voor bedrijven en scholen om aan deel te nemen: de online Career Days in de week van maandag 13 t/m vrijdag 17 december. Klik hier voor meer informatie.

  Locatie: Zwolle
  Data: 1 en 3 december
  Niveau: havo & vwo (15-18 jaar)
  Contactpersoon: Ivo Solinger, i.solinger@jet-net.nl 

  Leerlingen enthousiasmeren over wat technologie is, wie er werken in de technologie èn wat ze er zelf mee kunnen? Leerlingen van het voortgezet onderwijs met een technisch profiel kunnen tijdens de Career Days een dagdeel kennismaken met de wereld van technologie. Deelnemende leerlingen bezoeken meerdere workshops van bedrijven en opleidingen waar ze zelf gaan bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden of rekenen.

  Dit jaar is Jet-Net & TechNet een samenwerking aangegaan met Perron038, dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio Zwolle. Technici van partnerbedrijven en studenten mbo en hbo werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Een passende locatie voor de Career Days! Samen met de deelnemende bedrijven willen we jongeren verder helpen bij hun zoektocht naar de volgende stap in hun carrière.

  Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

  Meer informatie?

  Ivo Solinger, regiocoördinator Jet-Net & TechNet Overijssel (regio Zwolle)

  Mobiel: 06-40 61 58 00; Mail: i.solinger@jet-net.nl

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Tips voor bedrijven: hoe spreek je jongeren aan?

  Wat je ook gaat doen: een gastles of workshop geven, een bedrijfsbezoek organiseren of een online speeddate doen,...

  Lees meer

  Kloosterboer en Pontes Scholengroep: samen jongeren helpen kiezen voor een technische toekomst

  Hoe maak je jongeren enthousiast voor de techniek als bedrijf? Een goede samenwerking tussen scholen en bedrijven is essentieel...

  Lees meer

  “Online kun je álle leerlingen techniek laten zien”

  Samen met zes andere bedrijven werkte chipmachinebouwer ASML mee aan de Expeditie 7 Werelden van Techniek, waarmee leerlingen...

  Lees meer