• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer

  Career Day Noord 2018

  11 December, 2018 t/m 13 December, 2018

  Locatie: Deltion College – Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle
  Data: 11, 12 en 13 december 2018
  Contactcareerday@windesheim.nl
  Foto’s 2017
  Aanmelden als school
  Aanmelden als bedrijf

  Van 11 tot en met 13 december 2018 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2018 in Zwolle. Tijdens dit evenement ervaren 500 vmbo leerlingen (3/4 GL en TL) en 1.000 havo 4/vwo 5 (NG/NT) leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.

  Programma

  De leerlingen nemen deel aan meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

  Inschrijving scholen

  U kunt een groep van maximaal tweeëndertig leerlingen 4 havo/5 vwo met een NG of NT profiel aanmelden of 3/4 vmbo GL en TL via dit formulier. De havo/vwo leerlingen verwelkomen wij op 11 en 12 december, vmbo leerlingen op 13 december. Aanmelden kan tot 30 september 2018. Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk en gaan we uit van de door u opgegeven aantallen. Vanwege de beperkte capaciteit is tweeëndertig in principe het maximale aantal. Indien u met meer leerlingen wilt komen dan kunt een extra groep opgeven. Nadat de inschrijvingstermijn is verstreken krijgt u van ons bericht of wij de extra groep wel/niet kunnen plaatsen.

  Inschrijving bedrijven

  Er blijven de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ICT. Dankzij de deelname van tientallen verschillende bedrijven zorgen we ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière. Zie hier het overzicht van de bedrijven die zich tot nu hebben aangemeld.

  Deelname aan de Career Day is gratis. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Naast deelname aan deze editie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de reguliere Jet-Net & TechNet Career Days in Delft en Veldhoven. Neem met vragen gerust contact op via careerday@windesheim.nl

  Nieuwsgierig naar de Career Day?

  Een terugblik van de Career Day 2017 is hier te vinden. Ook zal er een netwerklunch worden georganiseerd om kennis te maken met de Career Day.

  Contact

  Team Jet-Net & TechNet Career Day Noord is te bereiken via careerday@windesheim.nl

  Terug naar overzicht

  Meer inspiratie

  Op online bedrijfsbezoek bij Stinis met Niek Roozen

  Hebben jouw leerlingen een idee wat er allemaal komt kijken bij containertransport? In dit online bedrijfsbezoek ontdekt Niek...

  Lees meer

  Tips voor scholen: gastles of bedrijfsbezoek organiseren

  Om ervoor te zorgen dat de activiteit slaagt en jouw leerlingen enthousiast worden voor techniek is een goede...

  Lees meer

  Digitaal lesmateriaal – Online gastles metaal en duurzaamheid

  Hoe duurzaam produceert een metaalbedrijf dat onderdelen maakt voor vrachtwagens, melkrobots en verpakkingsmachines voor koekjes? Hoe wordt zuinig...

  Lees meer